Son Depremler Kastamonu / Kastamonu Da Deprem - Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir.

Son Depremler Kastamonu / Kastamonu Da Deprem - Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir.. Kastamonu ili ve çevresinde son 30 günde meydana gelen deprem bilgileri. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. 19.04.2021 15:09 akut ile kastamonu belediyesi arasında iş birliği. Haber merkezi 13 mayıs 2018, 14:00 son güncelleme: Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi.

Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Son dakika gelişmesine göre kastamonu'nun tosya ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi, kastamonu'da sabah 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir.

Son Dakika Kastamonu Da Deprem Imza Gazetesi
Son Dakika Kastamonu Da Deprem Imza Gazetesi from www.imzagazetesi.com.tr
Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Depremle ilgili kastamonu belediyesi'nin twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi kastamonu valisi avni çakır, dha muhabirine açıklama yaptı. Peki deprem kaç büyüklükte oldu, kastamonu'nun çevre illerinde deprem hissedildi mi, i̇zmir'de son depremler gibi araştırmalar. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu elektrik ve su kesintileri. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika kastamonu deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz.

Depremin merkez üssü kastamonu merkez karamolla köyü.

Saat 6.37'de meydana gelen deprem kentte kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli rasathanesi, kastamonu'da sabah 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Kastamonu i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Son dakika gelişmesine göre kastamonu'nun tosya ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son kastamonu deprem haberleri anında burada. Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 23:44'te katamonu. Depremle ilgili kastamonu belediyesi'nin twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi kastamonu valisi avni çakır, dha muhabirine açıklama yaptı. Kastamonu'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Son dakika depremler listesi 12 şubat cuma günü kastamonu'da meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

12 şubat cuma afad ve kandilli deprem listesi! Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 6.37'de meydana gelen deprem kentte kısa süreli paniğe neden oldu. Kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir afad'ın internet sitesinden yapılan bilgilendirmeye göre, kastamonu merkez'de saat 06.37'de 4,5. Son dakika haberine göre, kastamonu'da richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

T24 Auf Twitter Kastamonu Da 4 7 Buyuklugunde Deprem Https T Co C7swiw09vz
T24 Auf Twitter Kastamonu Da 4 7 Buyuklugunde Deprem Https T Co C7swiw09vz from pbs.twimg.com
Afad'ın son dakika açıklamasına göre; Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 6.37'de meydana gelen deprem kentte kısa süreli paniğe neden oldu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7, derinliğini ise 1.5 kilometre olarak kaydetti. Kastamonu'da sabah saat 6,37 'de 4.5 depremin ardından açıklamada bulunan afad, kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir.

Kandilli rasathanesi meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.7, derinliğini ise 1.5 kilometre olarak kaydetti.

Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu'da saat 06.37'de 4,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi. Kastamonu merkezde bu sabah 06.37'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kastamonu merkez karamolla köyü. Meydana gelen deprem kısa süreli paniğe neden oldu. Afad'dan yapılan son dakika açıklamasına göre kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı hisseden kişiler deprem mi oldu? sorusunun. Depremde herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı. Afad ve kandilli son depremler sayfası. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Son dakika haberine göre, kastamonu'da richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika depremler listesi 12 şubat cuma günü kastamonu'da meydana gelen 4,5 büyüklüğündeki depremin ardından merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Boğaziçi üniversitesi, kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü verilerine göre, saat 23:44'te katamonu. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi. Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Son dakika haberine göre, kastamonu'da richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki deprem kaç büyüklükte oldu, kastamonu'nun çevre illerinde deprem hissedildi mi, i̇zmir'de son depremler gibi araştırmalar.

Son Dakika Kastamonu Da 4 5 Lik Deprem Vali Cakir Dan Canli Yayinda Deprem Aciklamasi Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri
Son Dakika Kastamonu Da 4 5 Lik Deprem Vali Cakir Dan Canli Yayinda Deprem Aciklamasi Video Videosunu Izle Son Dakika Haberleri from iasbh.tmgrup.com.tr
13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Depremle ilgili kastamonu belediyesi'nin twitter adresinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi kastamonu valisi avni çakır, dha muhabirine açıklama yaptı. Son dakika gelişmesine göre kastamonu'nun tosya ilçesinde kandilli rasathanesi verilerine göre 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli son depremler sayfası. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad, kastamonu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan (afad) yapılan açıklamaya göre, kastamonu'nun merkez i̇lçesinde saat 06.37'de richter ölçeğine göre. Aşağıda,kastamonu'da meydana gelen son deprem ile ilgili detaylara ulaşabilir gelen son dakika haberine göre sabah erken saatlerde kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem sonrası an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın alınmadığı duyuruldu. Kastamonu elektrik ve su kesintileri. Kastamonu son depremler ve türkiye'de gerçekleşen en güncel deprem bilgileri. Son dakika kastamonu deprem haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Kastamonu yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. 13 mayıs 2018, 14:07 yeni şafak. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Kandilli ve afad son depremler listesi 12 şubat 2021 cuma günü kastamonu karamıkmolla'da meydana gelen depremin detaylarını gösterdi. Kastamonu'nun tosya ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kastamonu merkezde meydana gelen deprem yerin 6.95 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Son depremler hakkındaki tüm bilgiler kandilli rasathanesi ve afad tarafından paylaşılmaya kastamonu'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın geçtiği son dakika verisine göre kastamonu'da saat 06.37'de 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Vali çakır, şu ana kadar.

Son dakika haberine göre, kastamonu'da richter ölçeğine göre 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi son depremler. Saat 6.37'de gerçekleşen yerin 6.95 km deriliğindeki deprem kastamonu merkez, karabük ve çevre ilçelerden de hissedildi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama